AYDIN / İNCİRLİOVA - Erbeyli Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda “Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası” etkinlikleri kapsamında Nevruz Bayramı kutlandı.

Mrt

İncirliova Kaymakamımız Sayın Canan Hançer Baştürk, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Çalışkan ve kurum amirlerinin de katıldığı törenle okulumuz bahçesinde ağaçlandırma çalışması yapıldı.

Mrt

Okulumuzun tüm alanlarında çalan acil durum zil sesi ile “Çök, Kapan, Tutun” hareketi yapılarak zil sesinin bitmesi beklendi. Zil sesinin bitmesinin ardından yapılan duyuruyla öğrencilerimiz, öğretmenlerinin yönlendirmeleriyle tek sıra halinde bulundukları alanlardaki tahliye planını izleyerek, binayı terk edip toplanma alanlarına ulaştı.

Mrt

Deprem tetkiki sebebiyle okulumuzun yıkılıp yeni okul yapılması kararı alınmıştır. Bu süreçte ilkokulumuz Sınırteke İlkokulunda, ortaokullumuz İncirliova Spor Lisesi'nde eğitim öğretime devam edecektir.

May

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen "Eğitimde İşbirliği Protokolü" kapsamında ülkemizde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında okulumuzda 12/05/2022  tarihinde bilim fuarı açıldı. İki gün sürecek fuarımızın  açılışını başta kaymakamımız olmak üzere, ilçe milli eğitim müdürümüz, kurum amirleri yaptı.

Öğrencilerimizin uzun süren araştırmaları sonucunda hazırladıkları ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.Emeği geçen başta proje koorinatörümüz Yasin Alper YELER olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimize, ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.